Menu Sluiten

Bicolour trouwringen

Bicolour trouwringen

Bicolour trouwringen zijn in de collectie van Trouwringen Zwolle (TZ Trouwringen) in ruime mate aanwezig. Deze bicolour trouwringen kunnen net als bij onze andere trouwringen helemaal aangepast worden op jullie wensen. Kleuren omdraaien, een andere kleur er tegenaan zetten, diamant zetting aanpassen enz. Praktisch alles is mogelijk om deze bicolour trouwringen jullie trouwringen te maken!

De bicolour trouwringen in onze collectie bestaat naast de gebruikelijke gele goudkleur ook uit roodgoud, witgoud, palladium, apricot goud en ambergoud. De 2 laatst genoemde goudkleuren zullen minder bekend of misschien wel niet bekend in de oren klinken. De bicolour trouwringen met amber- of apricot- goud geven de trouwringen in combinatie met witgoud of palladium een heel warme en luxe uitstraling. Goud is van nature geel van kleur en wordt altijd gelegeerd om de sieraden en trouwringen draagbaar te maken. De legering met amber- en apricot-goud bevat een klein beetje koper om de gele kleur iets warmer te maken. Dat geeft de bicolour trouwringen met deze kleuren een luxe, exclusieve en warme uitstraling.

De bicolour trouwringen zijn bij TZ Trouwringen bijzonder scherp geprijsd. Wij doen rechtstreeks zaken met de fabrikant en kunnen daardoor deze kwalitatieve trouwringen altijd scherp aanbieden. Overigens gaan altijd de nieuwste modellen direct in de aanbieding. Kijk hier voor de trouwring aanbiedingen.

Witgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Geelgouden trouwringen     Trouwring prijzen     Goedkope trouwringen     Unieke trouwringen     Palladium trouwringen

Trouwring Kopen            Betaalbare trouwringen
Trouwringen Organisch

Exclusieve Trouwringen

Door de fluctuerende grondstof prijzen zijn de prijzen indicatief. Wij doen ons uiterste best om de prijzen zo actueel mogelijk te houden voor u. Neemt u alstublieft contact met ons op voor de actuele prijs.