Menu Sluiten

Goedkope trouwringen

Goedkope trouwringen

Goedkope trouwringen bij Trouwringen Zwolle krijgen eveneens de volledige service en aandacht. De verschillende materialen zoals palladium, witgoud, geelgoud en staal kunnen perfect door elkaar gebruikt worden. Zie onze combinaties met palladium met goud trouwringen en staal met goud trouwringen. De trouwringen in geheel goud zijn bijzonder gunstig geprijsd, omdat wij rechtstreeks met de fabrieken zaken doen. Tevens kunnen wij praktisch met iedere legering werken, dat scheelt enorm in Uw portemonnee. De prijzen van de goedkope trouwringen staan vermeld in 8kt. (333/000), 9kt. (375/000) en 14kt. (585/000). De gouden trouwringen kunnen op aanvraag ook in 18kt. (750/000) worden uitgevoerd.

N.B. De diamant kwaliteit blijft het zelfde in de trouwringen met een lagere legering, alleen de legering wordt aangepast en daardoor zijn de trouwringen goedkoper!

Trouwringen in ieder Budget

Bij Trouwringen Zwolle zijn wij gewend om met ieder budget te werken, daarom hebben wij ook meer dan 3500 verschillende modellen in onze winkel in Zwolle. Gebruik ook onze trouwring budget zoeker om Uw perfecte trouwringen te zoeken welke aan Uw budget en wensen voldoet.

Of U nu voor onze Goedkope trouwringen of de trouwringen in een hogere prijsklasse kiest, onze trouwringen zullen U hét exclusieve gevoel geven. Wij werken uitsluitend met trouwringen van Europese TopMerken zodat U Uw trouwringen met een hoog draag-comfort, een mooie kwaliteit en een uitstekende service zult kunnen blijven dragen.

Tip: U kunt de goedkope trouwringen ook met Uw oude goud betalen!

Wij hebben meer dan 3500 verschillende (dummy) modellen ter bezichtiging in onze studio!  Maak vandaag nog een afspraak om de collectie goedkope trouwringen in het echt te bewonderen.