Menu Sluiten

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen

Betaalbare trouwringen! Maar wat is betaalbaar? Wat voor de een betaalbaar is, is voor de ander een brug te ver. Bij Trouwringen Zwolle vind je de grootste collectie betaalbare trouwringen en krijgen jullie persoonlijk advies om dé ring voor de rest van je leven te kunnen vinden en dan ook nog eens binnen jullie budget!

Betaalbaar, waarom de ene wel en de andere niet?

Waarom de ene wel en de andere niet (of minder) betaalbaar is hangt af van een aantal verschillende factoren waarvan hieronder de belangrijkste;

- Materiaal waarvan de trouwringen gemaakt zijn

- De zuiverheid (gehalte) van het edelmetaal

- De breedte van de trouwringen

- De dikte van de trouwringen

 

 

Materiaal, breedte en dikte van de trouwring…

De keuze van het (edel)metaal, breedte en dikte van de trouwring is voor jullie trouwringen de belangrijkste keuze om te bepalen of je straks betaalbare trouwringen hebt of dat ze buiten budget vallen. Meer breedte en/of dikte resulteren met name bij de edelmetalen een hogere prijs doordat de trouwring meer gewicht heeft. Alle edelmetalen hebben namelijk een handelswaarde en een daarbij behorende basiskoers. Deze basiskoers is onderhevig aan fluctuaties door vraag en aanbod en wisselt van uur tot uur en van dag tot dag.

Zuiverheid van het edelmetaal…

De Zuiverheid van het edelmetaal is tevens een belangrijke keuze om tot betaalbare trouwringen te komen. Goud is in verschillende kleuren en legeringen te verkrijgen bij TZ, nl. in 9k, 14k en 18k. Hoe hoger het gehalte goud, hoe kostbaarder de trouwring wordt, omdat er immers meer zuiver goud in de trouwringen verwerkt is.
Voor andere edelmetalen zoals Platina en Palladium gelden de zelfde criteria als bij goud.
Het is belangrijk om van te voren te weten wat je zoekt. Aan welke eisen en wensen moeten jullie trouwringen voldoen en welk materiaal zoek je. Wanneer je dit in kaart heb gebracht kun je gaan oriënteren op de pasvorm, verschillende profielen en natuurlijk de bijbehorende prijzen. In dit stadium kom je er misschien achter dat je wat van je wensen/eisen zult moeten schrappen of dat het budget dat jullie gesteld hebben niet helemaal reëel is.  Op zich hoeft dit geen probleem te zijn mits het totale budget enige ruimte laat, maar wanneer dit wel een probleem is wat dan?

Eigen Atelier

Bij TZ trouwringen beschikken wij over een eigen atelier waarin wij allerlei aanpassingen kunnen doen aan sieraden en trouwringen, ook werken wij met zeer flexibele leveranciers/fabrieken waarbij wij vrijwel ieder model kunnen laten aanpassen. Bijv. Minder diamanten en een lagere legering goud én soms zelfs een geheel ander edelmetaal! Op die manier kunnen wij toch meedenken en meewerken aan de betaalbare trouwringen van jullie dromen……..

 Maak direct een afspraak.

Witgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Geelgouden trouwringen     Trouwring prijzen     Goedkope trouwringen     Unieke trouwringen     Palladium trouwringen
Trouwring Kopen                      Relatieringen

Exclusieve Trouwringen