Menu Sluiten

Geelgouden trouwringen

Geel gouden trouwringen

Geelgouden trouwringen zijn bij TZ net zoals de andere collecties in ruime mate aanwezig. Gouden trouwringen zijn in verschillende legeringen en combinaties te verkrijgen. Omdat wij rechtstreeks zaken doen met de verschillende ring-fabrieken in voornamelijk Duitsland, kunnen wij jullie trouwringen leveren in een ander goudgehalte. De meest gangbare legering in Nederland is 585/000 oftewel  14k goud. In o.a. Duitsland en Groot-Brittannië is 8k en 9k (333/000 en 375/000) ook een gebruikelijke legering. Dit is vele malen goedkoper dan 14k goud in de trouwringen. 8k en 9k mag in Nederland geen goud genoemd worden, daarom noemen wij het goud houdend metaal.

Waarom goud in een andere legering?

Goud is de afgelopen jaren behoorlijk in prijs gestegen en de overige zaken die jullie huwelijksdag onvergetelijk maken zijn er de afgelopen jaren ook niet voordeliger op geworden.

 Jullie trouwringen symboliseren de liefde voor elkaar en wie wil er nou niet de mooiste trouwring hebben…..In veel gevallen valt de prijs van de mooiste trouwringen dan behoorlijk tegen ( lees: toch ruim boven het budget), in dat geval zouden bijvoorbeeld de geelgouden trouwringen in een ander gehalte uitkomst kunnen bieden.

Wat ook vaak voorkomt is dat het geelgoud in de trouwringen gecombineerd wordt met een ander materiaal bijvoorbeeld palladium. Palladium is in zuivere vorm (950/000) wit en in de gelegeerde vorm (500/000) wat grijs. Het contrast tussen het geel goud en het palladium is ontzettend mooi te zien. Vervolgens zou je het geelgoud van de trouwringen kunnen polijsten en het palladium gedeelte van de trouwringen juist matteren.

Om het geheel af te maken is er voor de damesring een veelvoud van mogelijkheden op de wijze hoe de diamant of misschien wel de diamanten geplaatst kunnen worden.  Zo creëren jullie de mooiste trouwringen voor een verrassend betaalbare prijs!

Bekijk hier onze palladium met goud collectie trouwringen                  

Bekijk hier onze geel gouden trouwringen collectie trouwringen