Menu Sluiten

Gouden trouwringen

 

Hoe kunnen gouden trouwringen die jullie zó mooi vinden maar eigenlijk boven het budget gaan, ineens bereikbaar worden?

Gouden trouwringen zijn er vele soorten, van heel smal tot heel breed, in verschillende kleuren goud en natuurlijk in verschillende prijzen! De prijzen van trouwringen-zwolle.nl behoren tot de scherpste, omdat wij rechtstreeks zaken doen met de fabrikant zonder tussenkomst van importeurs. Goedkope gouden trouwringen kenmerken zich vaak dat de trouwring wat dunner is dan de de duurdere variant. Dit hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit van de trouwring daardoor veel minder is, Trouwringen Zwolle geeft ook bij deze trouwringen levenslange garantie! De duurdere trouwringen kunnen ook uitgevoerd worden in een andere goud legering, waardoor de trouwringen wel hun dikte behouden maar aanzienlijk goedkoper geprijsd zijn. Ook is het mogelijk de gouden trouwringen te combineren met andere materialen zoals palladium.

Palladium is op dit moment het perfecte edelmetaal als tegenhanger van witgoud. Palladium is in 2 legeringen leverbaar nl. pall.500/000 en pall.950/000. De pall.950/000 is bijna zuiver palladium en witter dan pall.500/000. Pall500/000 is een legering met oa. zilver. en daardoor zijn de trouwringen met pall.500 goedkoper dan met pall.950

Zo kunnen de trouwringen die jullie fantastisch mooi vinden maar eigenlijk boven het budget gaan, ineens bereikbaar worden!

Via onze trouwringen configurator kunnen jullie zelf ook jullie eigen trouwringen samenstellen met bijv. palladium en goud.

Praktisch alle trouwringen met goud op deze website hebben een goud gehalte van 14k, maar kunnen ook uitgevoerd worden in het gehalte 8k en 9k.

Dit scheelt enorm in jullie portemonnee!!!

Willen jullie helemaal wat anders? Laat dan onze goudsmid een ontwerp maken, geheel naar jullie wens en budget!!!

Tip: Goud voor goud

Ruil oude gouden sieraden in bij aanschaf van trouwringen en ontvang tot € 30,- per gram!

Witgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Geelgouden trouwringen     Trouwring prijzen     Goedkope trouwringen     Unieke trouwringen     Palladium trouwringen
Exclusieve trouwringen
Trouwring Kopen            Betaalbare trouwringen
Trouwringen Organisch                  Diamant trouwringen

trouwringen overzicht