Menu Sluiten

Palladium trouwringen

Palladium Trouwringen en Palladium+goud trouwringen

Palladium Trouwringen vormen een perfecte combinatie met goud of in de zuivere vorm een goed alternatief voor witgoud. Palladium Trouwringen zijn hypo-allergeen, uiterst slijtvast en van nature helder wit. Dit alles zorgt ervoor dat Palladium Trouwringen bij uitstek hét perfecte alternatief van witgoud is.

Palladium is het perfecte edelmetaal als tegenhanger van witgoud en is in 2 legeringen leverbaar nl. pall.500/000 en pall.950/000. De pall.950/000 is bijna zuiver palladium en witter dan pall.500/000. Pall500/000 is een legering met oa. zilver. en daardoor zijn de trouwringen met pall.500 goedkoper dan met pall.950/000.

De Palladium+goud trouwringen zijn zeer gunstig geprijsd, ideaal voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare trouwringen met het cachet van goud!

Trouwringen-zwolle.nl heeft een grote collectie palladium trouwringen.

Goedkope trouwringen     Witgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Trouwring prijzen     Geelgouden trouwringen     Unieke trouwringen

Bekijk onze website TZ Trouwringen & Verlovingsringen

voor alle nieuwe modellen en actuele prijzen!

Wat is palladium

Palladium is een edelmetaal dat behoort tot de platina groep. Platina is het meest duurzame en witte edelmetaal wat gebruikt wordt bij het vervaardigen van sieraden en trouwringen. Het is anti-allergisch en hoeft ook niet, anders dan bij witgoud, ge-rhodineerd te worden om een gelige zweem weg te werken (lees meer over witgoud). Platina is slijt-vaster dan goud, er bestaat echter geen krasvrij edelmetaal. Platina heeft vele goede eigenschappen. Alleen de prijs van (zuiver)platina zal bij de meeste bruidsparen, mede door het soortelijk gewicht, wat tegenvallen. Zoals gezegd heeft palladium de zelfde fijne eigenschappen als platina. Palladium is dus slijt-vaster dan goud en tevens lichter van gewicht. Overall gezien is palladium in de zuivere vorm iets goedkoper dan witgoud.

 Door de fluctuerende grondstof prijzen zijn de prijzen indicatief. Wij doen ons uiterste best om de prijzen zo actueel mogelijk te houden voor u. Neemt u alstublieft contact met ons op voor de actuele prijs.