Menu Sluiten

Relatieringen

Relatieringen

Partnerschap is tegenwoordig bijna gelijk aan het huwelijk. Bij deze mooie gelegenheid is het mogelijk om ringen aan elkaar uit te wisselen. Bij TZ Trouwringen hebben wij daarom niet alleen trouwringen maar ook relatieringen of partnerschap ringen. Je legt bij een huwelijksvoltrekking een gelofte af met een JA-woord, dit kan (maar is niet verplicht) ook bij een geregistreerd partnerschap. Wat is dan leuker om elkaar toch een mooie ring om te schuiven.

Eigenlijk kan iedere trouwring ook een relatiering zijn, het zit hem namelijk in de  symboliek van de ring. Deze ring ga je dragen omdat je een speciale band met elkaar hebt en dit wilt uiten aan de buiten wereld.

De partnerschap- of relatie-ringen zijn in onze collectie ruim vertegenwoordigd en krijgen  dezelfde aandacht, kwaliteit & service-niveau als onze trouwringen. Onze ringen worden gesmeed voor relaties welke uit pure en onvoorwaardelijke liefde bestaat. Deze liefde is niet alléén voor man-vrouw, maar ook voor man-man & vrouw-vrouw die een betekenisvolle en langdurige speciale band willen bezegelen met partnerschap ringen. 

Welk materiaal voor jullie relatieringen?

Standaard is onze collectie relatieringen uitgevoerd met 1 of meerdere diamanten in de "dames" ring, maar voor stellen die andere edelstenen of géén edelsteen verwerkt willen hebben in de ring, passen wij de gewenste ring volledig aan in ons atelier.  Onze collectie relatie-ringen kunnen worden uitgevoerd in geelgoud, witgoud, palladium, zilveren, staal of titanium.

De prijzen van relatieringen

De prijzen van de relatie-ringen variëren van Goedkope Relatieringen in staal of titanium tot exclusieve relatieringen in een edelmetaal. De ringen staan veelal vermeld in goud, bicolor, palladium en een combinatie van palladium en goud. Ook kunt u zoeken op budget en op materiaal. Ziet u een model in goud en wilt u graag weten wat deze in zilver zou kosten, neemt u dan contact met ons op. Let op: Niet alle modellen in goud worden in zilver vervaardigd! Kijk ook eens bij onze Exclusieve Relatieringen op deze website voor oogstrelend design en kwaliteit van de bovenste plank.

 Meer handige pagina’s:

Witgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Geelgouden trouwringen     Trouwring prijzen     Goedkope trouwringen     Unieke trouwringen     Palladium trouwringen
Exclusieve trouwringen
    Relatieringen
Trouwring Kopen            Betaalbare trouwringen
Trouwringen Organisch                  Diamant trouwringen

trouwringen overzicht