Menu Sluiten

Titanium trouwringen

Titanium trouwringen

De titanium trouwring collectie van TZ trouwringen is van het merk TitanFactory. De titanium trouwringen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en worden vervaardigd in Duitsland. De ringen zijn stevig uitgevoerd met in de trouwring voor de dames  1 of meer diamantjes in de kleuren wit, zwart en blauw.

Eigenschappen van Titanium

Titanium heeft een aantal bijzondere kwaliteiten. Het is harder dan staal, ontzettend licht, niet oxiderend, vormvast en huidvriendelijk. Titanium trouwringen zijn daardoor bijzonder geschikt voor mensen met een huidallergie.

Net als bij de gouden trouwringen in onze trouwringen collectie zijn de ringen van TitanFactory helemaal naar wens aan te passen.  Breder, smaller meer of minder diamant, praktisch alles is mogelijk bij deze Duitse firma. Titanium is vormvast, dat houdt in dat de trouwringen niet meer van maat te veranderen zijn. TitanFactory geeft daarom 10 jaar maat garantie, zodat jullie de trouwringen vele jaren met plezier kunnen blijven dragen.

Titanium met goud…..

Is een hele mooie combinatie met het stevige en stoere van het titanium gecombineerd met het luxueuze 18k geel-, wit- of roodgoud.

Trouwringen hoeven helemaal niet duur te zijn, de trouwringen van titanium in onze collectie vinden jullie onder de € 1000,- en de meeste zelfs  onder de € 500,-

Bekijk hier de Titanium trouwringen collectie

Meer handige pagina's:

Witgouden trouwringen          Geelgouden trouwringen           Trouwring prijzen