Menu Sluiten

Trouwringen Organisch

Trouwringen met organische vormen

Trouwringen met organische vormen oftewel organische trouwringen kenmerken zich door de vorm van deze trouwringen. De designers van deze trouwringen hebben zich laten inspireren door de verschillende vormen uit de natuur. Denk daarbij aan corrosie, wind over water, wind over zand, landschappen en andere vormen die wij in de natuur tegenkomen waar wij niet altijd stil bij staan. Veel van deze organische vormen kunnen een bepaalde symbolische betekenis krijgen wanneer wij hier dieper over gaan nadenken en sommige bruidsparen zien zelf een bepaalde symboliek als ze bij ons de verschillende organische modellen zien en passen. Zo worden de trouwringen zelfs al bij passen en uitzoeken een stuk persoonlijker.

Organische trouwringen witgoud/roodgoudOrganische trouwringen witgoud

 

Organische trouwringen in verschillende Materialen

De organische collectie trouwringen kunnen in verschillende materialen geleverd worden. Het een iets kostbaarder dan het ander, denk bijvoorbeeld aan geelgoud, witgoud, palladium of zilver. De gouden collectie is tevens in een 8k legering verkrijgbaar, zo worden de toch wel robuuste en zware trouwringen een stuk betaalbaarder.

Organische vormen kunnen in vrijwel ieder materiaal, met de juiste gereedschappen, aangebracht worden. Dit is vooral handig als jullie organische trouwringen willen buiten de “standaard” collectie. In ons eigen atelier kunnen jullie samen met onze goudsmid een profiel doorspreken en als je het helemaal uniek wil, zelf jullie trouwringen maken!

Zelf trouwringen maken
Zelf vijlen, zagen, bewerken en solderen. Bijna alles mag je zelf doen, waar nodig stuurt onze goudsmid jullie bij.

Bekijk onze nieuwe website TZ Trouwringen & Verlovingsringen

voor alle nieuwe modellen en actuele prijzen!