Menu Sluiten

Trouwringen

Trouwringen bij TZ Trouwringen

De keuze in trouwringen bij TZ is enorm, wij hebben méér dan 2000 verschillende modellen. Van gouden trouwringen in verschillende kleuren & samenstellingen tot trouwringen in palladium en platina. Wij werken uitsluitend met Europese TopMerken in iedere prijsklasse en geven op ieder TopMerk levenslange Garantie en Service.

TZ Trouwringen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende trouwring-speciaalzaken met vestigingen in Zwolle, Den-Bosch en Arnhem. Ook nemen wij jaarlijks deel aan bruidsbeurzen door heel Nederland om onze trouwringen-collectie aan u te tonen. De allernieuwste modellen worden in het voorjaar én het najaar door ons aangeschaft en aan u getoond op deze bruidsbeurzen. De allernieuwste trends in trouwringen land zijn in 2015 o.a. trouwringen in goud verwerkt met Carbon, de Flora collectie gouden trouwringen waarvan de ringen zijn ge-laserd met bloem-motief en titanium en palladium trouwringen verwerkt met carbon. De trouwringen trends kunt u op deze site vinden onder het tabje Trouwringen-Specials.

Klassieke Trouwringen…

Klassieke trouwringen zoals iedereen de trouwringen herkent, worden in ons eigen atelier vervaardigd en eventueel met diamant gezet. De klassieke trouwring kenmerkt zich doordat deze meestal geel van kleur is en een vrij bolle vorm heeft. Het draagcomfort van deze trouwringen is geheel aangepast naar deze tijd door ook de binnenzijde van de ring wat bolling te geven. Naast de geelgouden klassieke trouwringen, kunnen deze natuurlijk ook in witgoud, rosé goud en Palladium en Platina worden uitgevoerd.

Bicolor Trouwringen

Bicolor trouwringen zijn trouwringen met 2 kleuren goud of palladium met goud. De combinatie van 2 kleuren zorgt dat de trouwringen een verrassend effect blijven geven tijdens het dragen. De Bicolor trouwringen van TZ Trouwringen zijn ook echte Bicolor trouwringen. Dat wil zeggen dat wij geen laagje aanbrengen om de trouwring 2 kleurig te maken, maar dat jullie trouwringen door en door deze 2 kleuren hebben. Dit slijt er niet af! De trouwringen bij ons blijven jullie leven lang bicolor!

Witgouden Trouwringen

Witgouden trouwringen worden nogal eens verward met Zilver. Het verschil tussen witgoud en zilver is misschien niet op het eerste oog te zien, maar er is een belangrijk verschil. Nl. De sterkte en hardheid van witgoud ten opzichte van zilver. Witgoud is in hoofdzaak een legering van goud, zilver en palladium. Dit is een samenstelling die zorgt dat de trouwring sterker en slijt-vaster is dan zilver, wat bijna puur gebruikt wordt.

Lees meer over witgouden trouwringen

 

Goedkope trouwringen     Geelgouden trouwringen     Titanium trouwringen     Trouwring prijzen     Palladium trouwringen     Unieke trouwringen