Menu Sluiten

Unieke trouwringen

Unieke trouwringen

Trouwringen-zwolle.nl heeft de meest unieke trouwringen collectie van Nederland. Wij zijn altijd opzoek naar trouwringen collecties die anders zijn dan de collecties elders. Dat zorgt ervoor dat jullie trouwringen het speciale- en exclusieve karakter behouden zonder dat deze direct in de hogere prijsklassen terecht komen. Ook bij deze collecties kunnen de breedtes en aantal diamanten helemaal naar wens aangepast worden, zo worden de ringen nog unieker.

Aan de linkerzijde op de site zien jullie onze unieke trouwringen collectie in verschillende materialen en via zoeken op budget kunnen jullie zoeken op prijsklasse. Lees ook de pagina trouwring-prijzen en goedkope-trouwringen over de verschillende legeringen, mogelijkheden en eigenschappen.

Nog persoonlijker

Indien jullie helemaal iets unieks en persoonlijks wensen, kan onze goudsmid de ringen samen met jullie ontwerpen en vervaardigen. Dit is, in tegenstelling wat veel mensen denken, niet duurder dan de ringen uit de “vaste” collectie! Ook het vervaardigen van de ringen kan extra persoonlijk worden door samen met de goudsmid achter de werkbank jullie ringen te maken. Dit alles gebeurt onder begeleiding van onze goudsmid in ons eigen atelier.  De goudsmid begeleidt jullie stap voor stap en zal jullie precies uitleggen hoe het een en ander in zijn werk gaat. Een afspraak met onze goudsmid kan alleen telefonisch of via email gemaakt worden. Via de contact pagina kunnen jullie het formulier invullen met jullie wensen.

Zelf trouwringen maken bij Trouwringen Zwolle
Trouwringen zelf maken voor elkaar. Veel unieker en met meer liefde en passie kan het niet!